[Gammalt inlägg] Tur att jag slutat med nyårslöften....

Ja, nu har det varit 2009 i över en vecka och jag har inte uppdaterat sedan före jul! Hoppsan.... Kan jag skylla på att Roachie bodde här ända till i förrgår?

Nåja, nu är jag tillbaka i alla fall. Har överlevt julen och nyåret även om jag lyckades bli förkyld i slutet av december. Men nu är jag frisk igen. (Peppar, peppar)

Än har jag inte sett röken av de vinterdäck jag ringde om i början av december. *grr* Men när jag fick slut katetrar mitt i julhelgen så gjorde de på jour- och vårdcentralen ett toppenjobb så jag kunde kissa någorlunda obehindrat (och det var kul att vara i "kill-läge" i princip hela helgen och få ha katetrar FÖR MÄN!)


Nästa måndag börjar jag en arbetsplatsförlagd utbildning, så får vi se om jag får jobb efter åtta veckor. Efter att ha varit arbetslös i evigheters evighet så känns det jättenervöst.... Men det jobbigaste är ändå att utbildningen är på heltid - jag vet inte riktigt hur jag ska klara det. Ska på AF till veckan, vi får se vad de säger. FK  verkar ha flyttat sin kundmottagning dit, så jag kanske kan slå två flugor i en smäll och prata med dem också?


Jag är frestad att fara på bio (även känd som "Cecilia/Devins förlängda vardagsrum") i kväll och se Changeling. Jag och Erika såg Body of Lies i tisdags, och jag gillade den. Sen har jag hunnit se Australia två gånger också, varav en gång i år. Jag är helsåld på den filmen, kanske på grund av att jag skriver en romansvit (om de här människorna) som till största delen utspelar sig i Australiens Northern Territory?

Hittade en lista nånstans på nätet om filmer som har premiär 2009 (minns inte var nu), och det var i princip en film i veckan jag ville se...återstår att se hur många av dem som tar sig upp hit.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Commonly Unique

Devin Lind skriver om personlig utveckling, mångfald, skrivande, böcker och mycket annat.

RSS 2.0