[Gammalt inlägg] Det känns som måndag

Nu är jag uppe i tassemarkerna igen. Även om det på ett sätt känns skönt att vara tillbaka i lägenheten (köket blev snyggt, förresten) så är den väldigt tyst och tom, och om det inte hade varit för alla mina kuddar så hade jag väl gått vilse i min säng....

Det är tur att jag är så upptagen i veckan eftersom jag nog skulle bli helt knäpp annars. Dessutom sparar jag pengar som jag annars skulle använda till "onyttigheter". Men fy vad livet kan vara tråkigt.

När jag satte mig vid datorn tidigare tyckte jag att den var väldigt tyst, och kom på mig själv att trycka enter vid formulär.... Konstigt hur en lär om sig så snabbt. *skrattar*

Men nu ska jag packa upp färdigt och fortsätta plocka i köket.

[Gammalt inlägg] Kära...örebroare?

Jag lever och mår bra, och trivs som en delvis vattenlevande varelse i... Ja, vattnet.

M är helt underbar och jag vill inte tänka på att jag ska åka härifrån inom en alldeles för snar framtid. Men just nu njuter jag bara av min nya tillvaro och nya bekantskaper, till och med Snigel så länge hon inte kissar i sängen eller på mina kläder.... Snacka om uppenbar markering - inget subtilt där inte, utan raka rör.

Det enda egentliga problemet är att jag reste från mina laptop-sladdar och får slåss med allehanda tekniska pryttlar, men det löser sig vad det lider.

Nu är det dags för mer Beck, men nu vet alla iaf att jag inte har försvunnit från radarn helt och hållet!

[Gammalt inlägg] Jag lever!

Nu har jag varit i Örebro ett tag, och trivs som en fisk eller nåt annat passande vattenlevande djur i vattnet!

Jag har inte så mycket att säga eftersom jag är rätt så trött efter allehanda aktiviteter, men jag har det hur trevligt som helst och M är underbar! Jag vill inte ens börja tänka på att jag ska åka upp till tassemarkerna igen.

Enda problemet var att jag reste från mina laptop-sladdar, och jag har inte riktigt vant mig vid talsyntesen och punktdisplayen ännu...men det kommer väl så småningom.

Commonly Unique

Devin Lind skriver om personlig utveckling, mångfald, skrivande, böcker och mycket annat.

RSS 2.0