[Gammalt inlägg] "Same, same, but different"

Jag har slutat mitt jobb.  Eftersom jag inte mådde bra där så känns det som att jag har tagit rätt beslut. Vi får se vad AF säger när jag far dit, förmodligen till veckan.

RFSL Nord höll sitt årsmöte igår kväll, och jag blev omvald (puh). I morgon bär det av till Storforsen, och jag har inte börjat packa än...jag vill väna till sista minuten, som vanligt. 

Nu väntar jag på att Carola och A ska komma och följa mig för att hämta min skrivare och elektriska tandborste, och jag kanske borde plocka ihop lite medan jag väntar eftersom det ser lite ut som "hej, kom och hjälp mig" här....

[Gammalt inlägg] Äntligen!

Om allt går enligt planerna så kommer en könsneutral äktenskapslagstiftning i Sverige som träder i kraft den 1:a maj!

Det känns som en evighet till dess, men det är mycket jag ska hinna med - anpassning av köket vilket lär ske i mars (projektledaren var förbi idag och mätte och hade sig), jag ska gå färdigt min utbildning (den tar slut den 11:e mars), och så ska jag resa bort i påsk.

Jag känner mig lite trött så jag ska gå och lägga mig tidigt i kväll, sen ska jag försöka ligga och dra mig i morgon bitti eftersom jag har sovmorgon. Sen på jobbet ska jag ringa som sjutton eftersom jag ligger efter. Förhoppningsvis känner jag för att fira efter arbetsdagens slut, för då ska jag och Erika fara och se Bedtime Stories. Och i helgen åker RFSL Nords nyvalda styrelse, vilken jag förväntas bli omvald i (eller heter det "till"?), till Storforsen!

[Gammalt inlägg] "Du kan dra åt helvete!" *klick*

Läste i Aftonbladet om vilka kommentarer olika yrkesgrupper var less att få. Den jag har satt som rubrik får jag inte så ofta, men det händer.

Som telemarketingmedarbetare så är jag egentligen mest less de som skäller ut mig eller säger "jag är inte intresserad" innan jag ens hunnit presentera mitt erbjudande. Jag förstår att vissa inte tycker om att en ringer, men då kan de väl skaffa Nix i så fall så att risken är mindre att de blir uppringda (listorna från Nix kan vara upp till tre månader gamla)....

Nu finns det ju både bra och dåliga försäljare, så även inom försäljning via telefon. Men när folk säger "av princip handlar inte vi över telefon" så stör det mig eftersom stora, etablerade företag också håller på med den typen av försäljning och inte bara lurendrejare. Jag ringer för  en organisation som har funnits i över 100 år och som har haft sitt lotteri i 45 år och är definitivt inte ute efter att lura folk.

Jag har krav, både egna och från min arbets- och uppdragsgivare, och om jag inte når upp i mina utsatta mål så finns risken att jag inte får jobba kvar när jag är färdigutbildad. Så om jag ringer till dig, bli inte arg...och handla gärna av mig! *skrattar*

[Gammalt inlägg] Äntligen fredag!

Jag har rullat till och från Regnbågen (fritidsgård som bl. a. anordnar Tomtesagan) nu på förmiddagen idag. Så nu har jag äntligen fått ut min lön!

Och så var jag på Kvantum igår - jag hade inte tänkt fara, men då SMS:ade Cerridwene och frågade om jag ville hänga på.  Så det gjorde jag, även om jag ska förbi en sväng i kväll också. Jädra ICA som skickar ut rabattkuponger så långt i förväg!

Sen är det dags att jobba. Visst låter det som om jag är hurtig idag? Jag känner mig i alla fall lite hurtig, särskilt med tanke på att jag har ont i axeln igen. Meh.

Jag somnade kring nio i går kväll, och vaknade inte helt oväntat vid halv fyra. Men jag somnade om och sov till 7 - jag slog upp ögonen mindre än en minut innan väckarklockorna började ringa. Om jag känner mig mer alert än igår låter jag vara osagt....

På vägen hem från Regnbågen träffade jag Satu från Konsthallen. Hon ville att ja skulle komma förbi nart, så det ska jag försöka göra såklart. Vi pratade lite om konst i allmänhet och taktil konst i allmänhet. Om nån har bra information om olika former av taktil konst så tas den tacksamt emot.

Nu ska jag käka innan taxin kommer, och sen ska jag ringa som en tok på jobbet.

[Gammalt inlägg] Det är iaf inte onsdag!

Jag är trött. Och det har gått dåligt på jobbet också. Blä.

Tack och lov är det fredag i morgon (även om det kändes som tisdag eller onsdag idag), och jag har sovmorgon. Men jag måste hinna förbi och hämta ut min lön från Tomtesagan innan jobbet så jag får inte snooza alldeles för länge.

Vi har haft teknikstrul på jobbet i veckan, och det är jättefrustrerande. Sen så tycker jag det är lite jobbigt när det känns som om alla andra i rummet får sälja men jag knappt får svar nånstans. Och när jag väl fick svar idag så var det nej hela tiden. Bettan har utvecklingssamtal med alla nu, och jag har ju onekligen utvecklats även om jag känner att jag inte når upp dit jag vill vara än. Men jag fick gå till ett annat rum de sista två timmarna, och då kändes det mycket bättre även om jag inte fick sälja då heller.

Efter jobbet for jag förbi på Nolia Utbildning & Framtid. Det gav väl inte så mycket utom en blingad tandborste och några pennor...men jag gillar ändå att fara dit varje år. Det finns alltid intressanta människor att prata med och tävlingar att vara med i.  Och så får jag nya idéer för jobb jg skulle kunna tänka mig - nu är det polisyrket som lockar, i alla fall lite.

Sen när jag kom hem så var jag både trött och hungrig. När jag öppnade hissdörren och skulle låsa upp min ytterdörr så stod det ett helt annat namn på ytterdörren! Jag blev lite panikslagen innana jag insåg att jag hade åkt upp en våning i stället för två!

Jag såg en dokumentär på TV4 Fakta i eftermiddags som hette "Kidnappare eller räddande ängel", och det handlade om en barnflicka som av någon anledning tog barnen hon skötte om med sig i sin bil och senare anhölls för kidnappning. Det som gjorde fallet lite "speciellt" i den lilla hålan i södra USA var att det visade sig att barnflickan var biologisk man.

Det som störde mig mest var hur det faktum att barnflickan var transsexuell fick så stort fokus och hur så många inblandade hade en förlöjligande ton. Även den svenska speakerrösten hade kunnat ha ett bättre manus och varit mer påläst om transpersoner i allmänhet och transsexuella i synnerhet.

Nåja, man kan inte vinna alla strider (vilket osökt får mig att tänka på jobbet igen - men det går förhoppningsvis bättre i morgon), och jag orkar inte gnälla mer just nu. Jag ska försöka vila lite och sen svara på mail.

Commonly Unique

Devin Lind skriver om personlig utveckling, mångfald, skrivande, böcker och mycket annat.

RSS 2.0