[Gammalt inlägg] Äntligen!

Om allt går enligt planerna så kommer en könsneutral äktenskapslagstiftning i Sverige som träder i kraft den 1:a maj!

Det känns som en evighet till dess, men det är mycket jag ska hinna med - anpassning av köket vilket lär ske i mars (projektledaren var förbi idag och mätte och hade sig), jag ska gå färdigt min utbildning (den tar slut den 11:e mars), och så ska jag resa bort i påsk.

Jag känner mig lite trött så jag ska gå och lägga mig tidigt i kväll, sen ska jag försöka ligga och dra mig i morgon bitti eftersom jag har sovmorgon. Sen på jobbet ska jag ringa som sjutton eftersom jag ligger efter. Förhoppningsvis känner jag för att fira efter arbetsdagens slut, för då ska jag och Erika fara och se Bedtime Stories. Och i helgen åker RFSL Nords nyvalda styrelse, vilken jag förväntas bli omvald i (eller heter det "till"?), till Storforsen!


Kommentarer
Carola

Jag myLotar på - $0.44 i måndags - i dag ska jag försöka ta lite kort på kläder - Tradera time igen - trots att jag hatar det - vore kanske bättre att lägga ut på Blocket istället!Jag kan ju sälja i storlekskartonger - tjejpaket och neutrala/killpaket - det är ju enklare än att fota flagg för plagg!

2009-02-18 @ 10:35:50
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Carola

Har du gått med i homepagefriends (länk långt upp till höger i min blogg) man får pengar för att söka på nätet :D

2009-02-18 @ 11:09:33
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Carola

Jag vet inte om man får pengar, jag har iallafall £0.32 på 100 sök och det får väl anses som okej, man skulle ju kunna söka hela dagen om man ville, men jag bara söker då och då

2009-02-18 @ 11:58:16
URL: http://mammamuh.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Commonly Unique

Devin Lind skriver om personlig utveckling, mångfald, skrivande, böcker och mycket annat.

RSS 2.0